Geldzorgen of problemen met schulden? Bel 06 - 145 290 69

Jong Schuldenvrij

De Regionale Sociale Dienst (RSD) is onlangs gestart met het project ‘Jong Schuldenvrij. Zij zijn er voor jongeren in de leeftijdsgroep van 17 tot 27 jaar, die in de financiële problemen zijn gekomen en daardoor het perspectief op een goede toekomst zijn verloren.

Het is normaal om je gestrest te voelen als je schulden hebt. De binnengekomen rekeningen open je liever niet want het lukt je niet om ze te betalen. Chillen met vrienden zit er niet in. Op werk of op school ontstaan soms spanningen. Is dit herkenbaar? Wij zijn er om je te helpen want dit wil je niet en wij ook niet.

Met ons project Jong Schuldenvrij helpen wij jou om je uitgaven overzichtelijk te maken en je schulden af te lossen. Het maakt niet uit of je wel of geen bijbaan hebt.  Vanuit onze stichting is één van onze maatjes betrokken bij dit project om als begeleider op te treden voor de jongere gedurende het gehele traject. Meer informatie over dit project en hoe je je hiervoor kunt aanmelden, vind je op de website van de RSD.